ZZP'er Aangeboden

Beschikbare zzp'er: Lika Geertse-Soeters

Beschikbaarheid Lika Geertse-Soeters

Relevante informatie betreft Lika Geertse-Soeters

Functie: Strategisch marketing/business specialist

Bedrijfsnaam: Lika Geertse | Strategisch marketing/business specialist

Woonplaats: Raamsdonksveer

Mobiel: 0640961684

Website: https://www.linkedin.com/in/lika-geertse-soeters-0b65345a/

Emailadres: likasoeters19@gmail.com

Gewenste werklokatie: Provincie: Noord-Brabant, Utrecht, Zuid-Holland ten oosten van Rotterdam en Rotterdam, Noord-Holland tot aan Amsterdam

Skills:

Strateeg/Conceptdenker/Verbinder/Onderzoeker met een groot hart en oog voor detail. Recht voor haar raap en goudeerlijk in al haar strategische adviezen en implementatie voorstellen.

Beschrijving van de geboden diensten:

1.Corporate strategy, ook wel strategisch management genoemd, betreft de formulering van strategieën en doelen voor complete bedrijven en afzonderlijke business units. Ik kan hierbij ingeschakeld worden om te ondersteunen bij het ontwerpen van een visie en missie, het ontwikkelen van strategische plannen en het opzetten van implementatie roadmaps, die een schets geven van de activiteiten en middelen die nodig zijn om de plannen te implementeren. 2.Ook in het M&A domein ben ik actief. Ik richt me dan voornamelijk op het bedienen van bedrijven en investeerders die ondersteuning nodig hebben bij het bouwen van business cases om de economische drijfveren inzichtelijk te maken, en later in het proces, het ondersteunen van deze bedrijven met de doorvoer van de transformatie naar de nieuwe business strategie. 3.Binnen organisatorische strategie hou ik me bezigmet de knoppen waaraan organisaties moeten draaien om op tijd hun bedrijfsstrategieën te vervullen. Het dienstenaanbod op dit gebied omvat het ontwerpen van organisatiestructuren en de interne doorvoer van de nieuwe structuur, het beoordelen van concurrentievermogen, het ontwikkelen van human capital strategieën (verbinding tussen mens en strategie) en het ondersteunen van strategische change management programma’s. 4.Binnen het kader functionele strategie richt ik me op het ontwikkelen van strategische verdiepingsplannen op het marketingplan en roadmaps voor specifieke afdelingen binnen organisaties. 5.Bedrijfsvoering op basis van een ingevoerde digital Strategy mengt zich 9 van de 10 keer op een bepaald punt binnen de bovenstaande strategie producten. Om deze reden biedt ik dan ook tevens deze strategievorm aan voor bedrijven die op zoek zijn naar een concrete invulling van een online (marketing) strategie.

Extra informatie:

Binnenkort zal ik mijn eigen bedrijfspagina, logo en identiteit lanceren waarbij ik vanaf dat moment ook tevens ingeschreven zal staat bij de KvK.

ZZP'er Aangeboden IZEE SERVICES Freelance nl.jooble.org

Foto van Lika Geertse-Soeters

ZZP'er Aangeboden | Lika Geertse-Soeters

Recruiters

Als recruiter wil je graag op de hoogte blijven wat de status is van de zzp'er. Registreer je daarom gratis en ontvang de statusupdates via mail.

Aanmelden recruiters