ZZP'er Aangeboden

Beschikbare zzp'er: Eunice Frijde

Beschikbaarheid Eunice Frijde

Relevante informatie betreft Eunice Frijde

Functie: Tekstontwerp, Blogger en Social Media content creator

Bedrijfsnaam: Sawini

Woonplaats: Den Haag

Mobiel: 0614911332

Website: http://www.sawini.com

Emailadres: eunice@sawini.com

Gewenste werklokatie: Digitale dienstverlening

Skills:

Doelgroepgerichte teksten en social media content: SEO, Storytelling, Informatieve teksten, Wervende teksten, Inspiratievolle teksten en Creatieve teksten.

Beschrijving van de geboden diensten:

Ik ben ervan overtuigd dat het verhaal van jouw organisatie anderen raakt en dat je hiermee winst kan behalen. Het is belangrijk om te laten zien wie je bent en wat je in huis hebt. Het publiek wil steeds meer transparantie van organisaties. In onze moderne wereld is het delen van verhalen enorm belangrijk: het brengt informatie, begrip en bewustzijn. Door middel van het verhaal voelen we ons met elkaar verbonden. Ik schrijf teksten voor: Blogs, Nieuwsbrieven, Websites, Social Media kanalen (incl. beeldmateriaal), online Magazines of Boeken, Speeches en Levensverhalen. In samenwerking met Luminique webdesign (www.luminique.nl) bied ik een 999 website deal: een website, geheel op maat incl. hosting, vormgeving en teksten (SEO) voor €999,- Voel je vrij contact op te nemen voor meer informatie.

Extra informatie:

Bekijk mijn portfolio op: http://sawini.com/portfolio. Aantrekkelijke tarieven, teksten en content van goede kwaliteit.

ZZP'er Aangeboden IZEE SERVICES Freelance nl.jooble.org

Foto van Eunice Frijde

ZZP'er Aangeboden | Eunice Frijde

Recruiters

Als recruiter wil je graag op de hoogte blijven wat de status is van de zzp'er. Registreer je daarom gratis en ontvang de statusupdates via mail.

Aanmelden recruiters