ZZP'er Aangeboden

Beschikbare zzp'er: Annemarie van der Vlis

Beschikbaarheid Annemarie van der Vlis

Relevante informatie betreft Annemarie van der Vlis

Functie: Ik ben een resultaat georiënteerde senior financieel expert, met uitgebreide ICT kennis van verschillende financiële automatiseringssoftware.

Bedrijfsnaam: FAQM Consultancy

Woonplaats: Amsterdam

Mobiel: 06-1260297

Website: http://www.faqmconsultancy.nl

Emailadres: annemarievandervlis@yahoo.com

Gewenste werklokatie: Heel Nederland, Europa

Skills:

persoonlijk: Resultaatgericht, klantgericht, analytisch, oplossingsgericht, flexibel, troubleshooter, helicopterview ICT kennis: Microsoft Dynamics AX, CODA, SAP, Simcorp Dimension, Microsoft Office pakketten, Exact, Business objects

Beschrijving van de geboden diensten:

Ik ben een resultaat georiënteerde senior financieel expert, met uitgebreide ICT kennis van verschillende financiële automatiseringssoftware. Ik heb een uitgebreide kennis van Excel en Access en tevens van Microsoft Dynamics AX. Vanuit mijn ervaring als bruggenbouwer en “troubleshooter” tussen business en IT, heb ik de afgelopen 15 jaar diverse projecten met succes afgerond. Ik herken de behoefte van organisaties, en weet deze te vertalen naar concrete oplossingen. Met strategische oplossingen, bouw ik dus ook werkelijk pragmatisch en resultaatgericht, een brug tussen mens (gebruiker) en techniek (software). Mijn sterke punten zijn: mijn analytisch vermogen, beschrijven van processen (AO/IC), problemen achterhalen in organisaties, oplossingen aandragen, dit vooral in een omgeving waarbij ICT-veranderingen aan de orde zijn. Verder ben ik communicatief vaardig, en bezit een flexibele instelling. Dit alles met respect voor de behoeften en belangen van in- en externe klanten. Tenslotte ben ik een resultaatgerichte professional, met een flexibele stijl van leidinggeven en gericht op samenwerking. Ik ben gecertificeerd Prince2 Practitioner, (Projectmanagement). Ik heb de Bankierseed afgelegd.

Extra informatie:

Uurtarief exclusief BTW en Reiskosten bedraagt € 100

ZZP'er Aangeboden IZEE SERVICES Freelance nl.jooble.org

Foto van Annemarie van der Vlis

ZZP'er Aangeboden | Annemarie van der Vlis

Recruiters

Als recruiter wil je graag op de hoogte blijven wat de status is van de zzp'er. Registreer je daarom gratis en ontvang de statusupdates via mail.

Aanmelden recruiters