ZZP'er Aangeboden

Beschikbare zzp'er: Monique Boer

Beschikbaarheid Monique Boer

Relevante informatie betreft Monique Boer

Functie: Office support, management assistent, secreatresse, personal assistent

Bedrijfsnaam: BOSS 4 U

Woonplaats: Pijnacker

Mobiel: 06-2815527

Website: http://www.boss4u.nl

Emailadres: monique.boer@boss4u.nl

Skills:

BOSS 4 U ben ik, Monique Boer. Ik ben een veelzijdige secretariële, administratieve en projectmatige ondersteuner voor elke organisatie, die met een behoorlijke dosis ervaring op divers gebied inzetbaar is. Daarnaast een enthousiast persoon, die snel leert en uitermate makkelijk contacten legt. In mijn werk ga ik zorgvuldig met mensen om en ook vakkundig met mijn werkzaamheden. Mijn kracht zit hem vooral in organiseren, communicatie, pro activiteit en zelfstandigheid. Aan twee woorden heb ik genoeg om direct aan de slag te kunnen en stel mij in elke situatie flexibel op. Een luisterend oor gecombineerd met daadkracht maakt mij een uitstekende aanvulling voor elke organisatie. Ik ben een klantvriendelijk, gedreven en hulpvaardige ondersteuner die direct de handen uit de mouwen steekt. Vooruitdenken maar ook op het laatste moment oplossingen bedenken is voor mij geen probleem. Ik ben in meerdere branches inzetbaar en snel ingewerkt in de gewoontes van een organisatie. Van het plannen en organiseren van evenementen gaat mijn hart sneller kloppen.

Beschrijving van de geboden diensten:

BOSS 4 U staat voor: Boer Office Support & Services voor U. BOSS is met een knipoog ontstaan. Vanwaar BOSS? Bij elke werkgever hoorde ik: “Ik, de baas? Nee hoor, dat is Monique! Zij weet alles, heeft alles onder controle en houdt dat zo!”. Ik ben uw drukke agenda, mailbox en uw administratie graag de baas. Heeft u tijdelijk of voor langere tijd ondersteuning nodig? Heeft u een open plek op uw secretariaat? Heeft u een secretaresse die met zwangerschapsverlof gaat, onverhoopt langdurig afwezig is of op vakantie gaat? Wilt u uw administratie op orde brengen? Wilt u Social Media nu eens goed opzetten? Of heeft u niet altijd ondersteuning nodig, maar soms wél? Ik kom u graag helpen. Voordelen voor u: | flexibiliteit en inzetbaar wanneer u dat uitkomt; | betrokken en gedreven; | weinig tot geen inwerktijd; | géén salaris- en verzekeringslasten; | géén kosten voor inrichting van een werkplek; | géén uitzend- en/of detacheringsbureaus nodig; | alleen kosten voor daadwerkelijk gewerkte uren. Met ruim 15 jaar ervaring op secretarieel, administratief en projectmatig gebied in verschillende branches ben ik een ervaren en veelzijdige ondersteuner.

ZZP'er Aangeboden IZEE SERVICES Freelance nl.jooble.org

Foto van Monique Boer

ZZP'er Aangeboden | Monique Boer

Recruiters

Als recruiter wil je graag op de hoogte blijven wat de status is van de zzp'er. Registreer je daarom gratis en ontvang de statusupdates via mail.

Aanmelden recruiters